Newborn

NEWBORN

Wat super leuk dat je overweegt een newborn shoot te plannen.
Kan je het je al voorstellen? Net bevallen en aan het genieten van het prille geluk. Maar ook aan het wennen aan de volledig nieuwe situatie en de gebroken nachten. Na de eerste week met je kleintje in je armen merk je al hoe snel de tijd gaat. Waarschijnlijk maak je wel foto’s met je telefoon even snel tussendoor, maar zijn dit de foto’s die je later wil terugkijken? En sta je er zelf ook op? Ik wil je laten zien dat je ondanks die gebroken nachten kan stralen op de foto en dat het heel waardevol is om de eerste momenten van dit prille geluk vast te leggen.

Gefeliciteerd je bent zwanger! 

Tijdens de newbornshoot volgen we het ritme van je kleintje en is er geen haast. Ik neem alle tijd en begeleid jullie voor de camera met kleine aanwijzingen. Gemiddeld duurt een shoot 1,5 à 2 uur.

Wanneer de new born shoot gepland wordt is afhankelijk van wanneer dit goed voelt voor jou. Wil je echt het hele kleine vastleggen dan raad ik je aan om de shoot te plannen voordat ze 4 weken oud zijn. Ja, zo snel gaat het echt in het begin! Maar het is natuurlijk ook geheel afhankelijk van hoe de bevalling is verlopen. Belangrijk hierin is dat jij en de kleine je goed voelen.

Van tevoren bespreken we de uitgerekende datum en zetten we twee data in de agenda rondom de uitgerekende datum. Zodat we altijd een back-up plan hebben.Dit wil ik >>

DE SHOOT

Website Assets-Arch Outline

Eindelijk mooie foto’s waar we met het hele gezin op staan! Bij Kelly kwamen we voor een familieshoot toen onze kleinste 3 maanden was en wat zijn het ontzettend dierbare foto’s geworden. De foto’s stralen liefde en plezier uit, dit doordat Kelly super relaxt was en ons liet spelen en knuffelen voor de camera. Ons zoontje had in Kelly een nieuw vriendinnetje gevonden waardoor Kelly zijn ondeugende karaktertje perfect heeft kunnen vastleggen op beeld. Wij zijn super blij met het mooie resultaat en kunnen Kelly aan iedereen aanraden! 

Jasmijn

EINDELIJK MOOIE FOTO's

Volgende

Vorige

Super leuke shoot bij fotosvanKel. Kelly stelde ons erg op ons gemak, nam de tijd en we zijn super blij met het eind resultaat!

Sanne en Remy

ZE STELDE ONS ER OP ONS GEMAK

Vorige

Volgende

Kelly heeft hele mooie foto's van ons gezin gemaakt. Ze zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt en het naar zijn zin heeft. En dat is terug te zien op de foto's. We raden haar van harte aan!

Paulien en Hessel

HELE MOOIE FOTO's VAN ONS GEZIN

Volgende

Vorige

Waaauuuw!!! En zo supersnel! Echt heel mooi Kel! We kregen net alletwee tranen in onze ogen. Dit is echt heel mooi!

Nienke en Walrick

WE KREGEN ALLETWEE TRANEN IN ONZE OGEN

Volgende

Vorige

Kelly is geduldig en stelt je op je gemak en staat open voor eigen inbreng of ideeën. We zijn erg blij met de mooie foto's!!

Shirley en Dennis

WE ZIJN ERG BLIJ MET DE MOOIE FOTO'S

Volgende

Vorige

Kelly is warm en geduldig en heeft ons op ons gemak gesteld bij het maken van mooie newborn foto’s. We zijn erg blij met onze prachtige foto's!!

Samira

WE ZIJN ERG BLIJ MET DE PRACHTIGE FOTO'S

Volgende

Vorige

Kelly heeft prachtige foto's gemaakt van onze zoon Tijn, toen 5 weken oud. In ons kleine huisje zag zij mogelijkheden om leuke settings te creëren, gaf ze ons de tijd om onszelf comfortabel te voelen en was het een hele gezellige shoot met prachtig resultaat.

Anouk

HET WAS EEN GEZELLIGE SHOOT MET PRACHTIG RESULTAAT

Volgende

Vorige

Super fijne ervaring! Kelly zorgde er als eerst voor dat je je op je gemak voelt. Ze nam de tijd wanneer onze zoon bijvoorbeeld gevoed moest worden. Ze gaf goede tips hoe we moesten gaan staan of zitten. Dit alles met veel geduld en passie. Na het zien van de foto’s waren we enorm enthousiast. De foto’s gaven een knusse en warme indruk. Wij zijn heel erg blij met het eindresultaat en onthouden Kelly zeker voor een ander fotomoment voor in de toekomst.

Amber en Guido

WE ZIJN HEEL ERG BLIJ MET HET EINDRESULTAAT 

Volgende

Vorige


1 à 2 uur fotografie 
10 beelden op hoge kwaliteit 
Zorgvuldige selectie en nabewerking 
Max. 2 volwassenen (+ broer(s)/zus(sen)
Je mag zelf de foto's uitzoeken in een online galerij
Mogelijkheid om foto's bij te bestellen. 
10 km reisvergoeding

Prijs: 285 euro inclusief Btw. 

Wil je naast een newbornshoot ook een zwangerschapshoot boeken bij mij, dat is helemaal super! Je ontvangt dan 20 euro korting op de totaalprijs. 

INBEGREPEN

01. BOEKING EN AANBETALING

Wil je deze dierbare momenten door mij laten vastleggen? Super leuk! Neem contact op via het contactformulier. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met jullie op. We overleggen een datum en locatie. Hierna krijgen jullie van mij een factuur met een aanbetaling. Jullie plaats is definitief gereserveerd na de aanbetaling. 

Tijdens de shoot ga ik te werk op een ontspannen manier. Ik vind het belangrijk dat ik jullie vastleg zoals jullie zijn. Ik geef jullie instructies om op een ontspannen manier te poseren. Ik vind het belangrijk dat de shoot zelf ook een hele fijne herinnering is. 

02. DE SHOOT

03. PREVIEW EN AFLEVERING FOTO'S

Binnen een week krijgen jullie een kleine preview. Zodat jullie alvast kunnen genieten van een aantal foto's. Binnen 4 weken krijgen jullie alle foto's aangeleverd via een online gallerij. Hier kunnen jullie de gewenste foto's selecteren. Eventueel heb je hier de mogelijkheid om meer foto's af te nemen tegen een meerprijs. Zodra jullie de foto's hebben gekozen, geven jullie mij een seintje en zal ik de foto's beschikbaar stellen. 

Mijn werkwijze

Let's get in touch

Heb je vragen of spreekt mijn stijl je aan en wil je graag een shoot boeken? Neem contact met mij op via onderstaande knop!


© Foto's van Kel

Privacyverklaring

Algemene voorwaarden

© Designed by Wonderlijk Webdesign