Zwanger

ZWANGER

Wat super leuk dat je overweegt een shoot bij mij te boeken. Hieronder vind je meer informatie over mijn aanbod voor een zwangerschapsshoot, 

Op dit moment zit jij waarschijnlijk te stralen want je bent zwanger! Of zit je wat verder in je zwangerschap en voel je je zelf niet altijd meer even mooi. Toch zijn foto’s van deze periode zo ontzettend waardevol.
Jouw lijf is gewoon bezig met een kleintje. Hoe bijzonder is dit! 9 maanden lijkt lang, maar die zijn zo om en dan is de kleine er al. Voordat je het weet is het voorbij en mis je die schopjes in je buik. Met deze shoot kan je altijd nog terug naar die mooie buik

Of het nu je eerste, tweede of derde kindje is. Jouw leven gaat straks anders zijn, als de kleine is geboren. Kan je je dan nog goed voorstellen hoe het hiervoor was? Hoe was jij zwanger? Hoe was de connectie samen voordat de kleine er was? Of hoe was het met de broertjes en/of zusjes? Een mooie herinnering om deze bijzondere tijd vast te leggen. 


Wauw, Gefeliciteerd je bent zwanger! 

Tijdens de zwangerschapshoot zullen we zorgen voor een ontspannen sfeer, zodat jij je op je gemak voelt en we daardoor de mooiste foto's kunnen maken. 

Vooraf zullen we afstemmen wat je precies wilt. Wil je alleen of met je partner/gezin. Binnen of juist buiten. Bij jullie thuis of juist ergens op locatie. Vooraf zullen we hier contact over hebben. Daarnaast kan je ook denken aan een zwangerschapsboudoir shoot. 

De meest ideale periode voor een zwangerschapsshoot is tussen de 30e en 35e week van de zwangerschap

Dit wil ik >>

DE SHOOT

Website Assets-Arch Outline

Eindelijk mooie foto’s waar we met het hele gezin op staan! Bij Kelly kwamen we voor een familieshoot toen onze kleinste 3 maanden was en wat zijn het ontzettend dierbare foto’s geworden. De foto’s stralen liefde en plezier uit, dit doordat Kelly super relaxt was en ons liet spelen en knuffelen voor de camera. Ons zoontje had in Kelly een nieuw vriendinnetje gevonden waardoor Kelly zijn ondeugende karaktertje perfect heeft kunnen vastleggen op beeld. Wij zijn super blij met het mooie resultaat en kunnen Kelly aan iedereen aanraden! 

Jasmijn

EINDELIJK MOOIE FOTO's

Volgende

Vorige

Super leuke shoot bij fotosvanKel. Kelly stelde ons erg op ons gemak, nam de tijd en we zijn super blij met het eind resultaat!

Sanne env Remy

ZE STELDE ONS ER OP ONS GEMAK

Vorige

Volgende

Kelly heeft hele mooie foto's van ons gezin gemaakt. Ze zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt en het naar zijn zin heeft. En dat is terug te zien op de foto's. We raden haar van harte aan!

Paulien en Hessel

HELE MOOIE FOTO's VAN ONS GEZIN

Volgende

Vorige

Waaauuuw!!! En zo supersnel! Echt heel mooi Kel! We kregen net alletwee tranen in onze ogen. Dit is echt heel mooi!

Nienke en Walrick

WE KREGEN ALLETWEE TRANEN IN ONZE OGEN

Volgende

Vorige


1 à 2 uur fotografie 
10 beelden op hoge kwaliteit 
Zorgvuldige selectie en nabewerking 
Max. 2 volwassenen (+ broer(s)/zus(sen)
Je mag zelf de foto's uitzoeken in een online galerij
Mogelijkheid om foto's bij te bestellen. 
10 km reisvergoeding

Prijs: 275 euro inclusief Btw. 

Wil je naast een zwangerschapshoot ook een newbornshoot bij mij boeken, dat is helemaal super! Je ontvangt dan 20 euro korting op de totaalprijs. 

INBEGREPEN

01. BOEKING EN AANBETALING

Wil je deze dierbare momenten door mij laten vastleggen? Super leuk! Neem contact op via het contactformulier. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met jullie op. We overleggen een datum en locatie. Hierna krijgen jullie van mij een factuur met een aanbetaling. Jullie plaats is definitief gereserveerd na de aanbetaling. 

Tijdens de shoot ga ik te werk op een ontspannen manier. Ik vind het belangrijk dat ik je vastleg zoals je bent. Ik geef je instructies om op een ontspannen manier te poseren. Ik vind het dan ook heel belangrijk dat de shoot zelf ook een hele fijne herinnering is. 

02. DE SHOOT

03. PREVIEW EN AFLEVERING FOTO'S

Binnen een week krijgen jullie een kleine preview. Zodat jullie alvast kunnen genieten van een aantal foto's. Binnen 4 weken krijgen jullie alle foto's aangeleverd via een online gallerij. Hier kunnen jullie de gewenste foto's selecteren. Eventueel heb je hier de mogelijkheid om meer foto's af te nemen tegen een meerprijs. Zodra jullie de foto's hebben gekozen, geven jullie mij een seintje en zal ik de foto's beschikbaar stellen. 

Mijn werkwijze

Let's get im touch

Heb je vragen of spreekt mijn stijl je aan en wil je graag een shoot boeken? Neem contact met mij op via onderstaande knop!


© Foto's van Kel

Privacyverklaring

Algemene voorwaarden

© Designed by Wonderlijk Webdesign