OVER MIJ

Over mij

Ik ben een aardbei lover, zonliefhebber en ik ben dol op golden oldies.

Hi! Ik ben Kelly. 33 jaar oud, fotograaf in omgeving Utrecht. Een spontane vrolijk dansende doorzetter. Nu al enthousiast om jou te mogen fotograferen.  

Ik wil jou helpen en laten zien dat het nu een perfect moment is om foto's te laten maken. Van jouw mooie zwangere buik, of misschien is de kleine net geboren. Misschien wel foto's van jou alleen, om weer in te zien dat je heel trots mag zijn op jezelf. Want waneer is het dat ene perfecte moment om foto's te laten maken? Komt dat perfecte moment eigenlijk wel? Ik geloof erin dat jij stralend op de foto kan staan en dat je trots kan zijn op jezelf. 

EN NU AL ENTHOUSIAST OM JOU TE MOGEN FOTOGRAFEREN

hier Kelly!

Hi

• Op het moment dat je zwanger bent, er heel veel verandert aan je lichaam en je jezelf misschien afvraagt of je wel mooi bent? Dan wil ik je laten zien dat je straalt en dat je prachtig bent. Dat het fijn is om deze bijzondere tijd vast te leggen.
• Op het moment dat je net bent bevallen en aan het genieten bent van het prille geluk. Maar ook aan het wennen aan de nieuwe situatie en gebroken nachten hebt, wil ik je laten zien dat je kan stralen op de foto en dat het fijn is om dit prille geluk vast te leggen.
• Op het moment dat je moeder bent en zelf eigenlijk nooit met je kids op de foto staat. Waarschijnlijk sta je juist altijd achter die camera ;-). Staan je kid(s) op één en zet je jezelf op de tweede plaats. Op dat moment wil ik je laten zien dat jij stralend met je gezin op de foto kan staan en het fijn is om dit soort foto’s vast te leggen want de tijd gaat zo snel.
• Op het moment dat je weer trots wilt zijn op jezelf. Blij zijn met wie je bent. Van binnen en van buiten. Op dat moment wil ik je heel graag laten zien dat je prachtig bent en kan stralen op de foto. Zodat je hierna weer wat liever kan zijn voor jezelf.

Ik ben altijd al dol geweest op foto’s en de mooie herinneringen die hierbij horen. En dit is alleen maar meer geworden sinds de geboorte van mijn twee kids. Najah sinds de geboorte van mijn kids…? Toen ik nog geen 12 weken zwanger was van mijn zoon, was dan ook het eerste wat ik regelde een zwangerschapsshoot. Ja, je leest het goed, dus nog voordat ik de kraamzorg had geregeld. Ik wist niet of ik dit nog eens mee ging maken en wilde deze bijzondere tijd vastgelegd hebben om zo de herinnering tastbaar te maken. 

Nu even terug naar de eerste zin van deze pagina. Ik geloof erin dat jij stralend op de foto kan staan.
Ik weet het nog goed tijdens de bevalling van mijn zoon ontstond een bijzonder moment. De verpleegkundige kwam naar mij toe en zei; Wauw Kelly, mag ik nu een foto van je maken? Je straalt gewoon helemaal tijdens je bevalling. Yeahh right!? Bizar he dat je zelfs als je aan het ploeteren bent, je kan stralen en dat andere mensen dat ook zien?

Dit is dan ook wat ik jou wil laten zien met de foto’s. Jij kan stralend op de foto staan en trots zijn op jezelf. Ook al voelt het misschien niet helemaal als het perfecte moment. (Want wanneer is dat perfecte moment, toch?)

Mijn verhaal

Geloof mij, jij kan stralend op de foto staan en trots zijn op jezelf. 

DIT ZIJN MIJN FAVORIETEN

Klik op een foto

Marco

Vanaf 2007 samen. 2013 ten huwelijk gevraagd op de Brooklyn Bridge in New York en in 2014 getrouwd. Een leven zonder hem kan ik mij niet voorstellen. 

Ik denk dat ik hier weinig over hoef te zeggen. Ze zijn mijn alles!

Mijn kids

Ik krijg regelmatig naar mijn hoofd. 'Jij wordt nog eens een aarbei!'
Dat zegt genoeg toch? 

Aardbeien

Dansen

Herken je dat een vol hoofd? Muziek op en dansen voelt heerlijk. Maar ook festivals met vrienden. Heerlijk om te dansen!

No words needed. Een shoot met zonsondergang. Ja dan ga ik helemaal aan! 

De zon. 

Golden oldies

Ik kan echt genieten van de golden oldies. Ik luister dan ook bijvoorbeeld regelmatig radio 10. Heerlijk toch? 

Ik kijk ernaar uit om jOU te leren kennen.

© Foto's van Kel

Privacyverklaring

Algemene voorwaarden

© Designed by Wonderlijk Webdesign