OVER MIJ

Over mij


Hi ik ben Kelly! Boudoirfotograaf in de omgeving Utrecht, met mijn eigen studio. Maar altijd bereid om een stukje te reizen om jou op je mooiste vast te leggen! 

Ik ben opgegroeid in Houten vlakbij Utrecht. En inmiddels woon ik hier nog steeds. Ik ben getrouwd met Marco en trotse moeder van twee prachtige kinderen Mick en Jess. 

Vrolijke perfectionistisch creatief dansende doorzetter. Zo zou je mij in het kort kunnen omschrijven. En nu al enthousiast om jou te mogen fotograferen. 


Hi, ik ben Kelly

Perfectly imperfect,

Maak kennis Boudoirfotograaf en Creatieveling achter fOto's van Kel

Ik help vrouwen om op een andere manier naar zichzelf te kijken. Om zichzelf te omarmen in al hun perfecte imperfecties, door middel van foto's waar jij op straalt. Wat zorgt voor een boost in zelfvertrouwen, minder belemmeringen, meer lef en vooral jezelf meer kunnen geven. Jezelf kunnen zijn. 


'Kel.... ik wil graag een boudoirshoot doen. Wil jij dit doen met mij? Dit was een vraag van een van mijn beste vriendinnen een aantal jaren geleden. Mijn reactie was eigenlijk, nou doe dat maar bij iemand anders, ik heb dit nog nooit gedaan. Dit was buiten mijn comfortzone met fotografie op dat moment. Maar je snapt het al... dat wilde ze niet. Dus een aantal weken later was dit mijn eerste boudoirshoot. En wauw haar reactie op de beelden. Ze was zo trots, het gaf haar zelfvertrouwen een boost en ze was weer trots op haar lichaam. 

Inmiddels heb ik mij gespecialiseerd in boudoir en zwangerschapsboudoir en heb ik er al heel wat op de teller staan. Het een op een samen werken met jou als klant, alle bijzondere verhalen die met mij worden gedeeld, het creatief bezig zijn met licht, de reacties tijdens de revealsessies. Maar bovenal de impact die ik kan maken voor jou als vrouw.

Ik kan jou laten zien, hoe ik je zie. Je door mijn ogen laten kijken naar jezelf. Ik zie jou met je eigen unieke verhaal. Gewoon zoals jij bent en niet anders. 


HOe ik mijn liefde voor Boudoirfotografie ontdekte

Als ik dan nadenk wat mijn kracht is tijdens de boudoirshoots. Misschien wel dat ik ook niet perfect ben. Dat ik ook kritisch kan zijn op mezelf en niet altijd trots ben. Ik ben ook de persoon met een  verwilderde bos haar, aanwezige billen, een hele smalle taille, een vetbult op haar benen, kleine borsten en een groot litteken op mijn buik. De ene dag i love it en de andere dag dan vind ik er van alles van. Gewoon perfectly imperfect. 

En dat is nou eenmaal vanaf jongs af aan mijn lichaam met de verhalen die daarbij horen. Het heeft me gevormd tot wie ik nu ben. 

Dat wil ik jou ook zo graag laten zien. Ik wil je door mijn ogen laten kijken en laten zien hoe prachtig je bent. Perfectly imperfect met jouw eigen verhaal! 

Waarom kies je Voor mij als jouw boudoirfotograaf? 

Je bent opzoek naar een fotograaf die spontaan maar ook rustig is! 

Als de stijl van mijn werk jou aanspreekt. Vrouwelijk, sexy maar stijlvol,  krachtig, zacht en warm. 

Met licht en schaduw een kunstwerk creëren is mijn specialiteit. Door met licht ten schaduw te spelen kan je accenten leggen en ontstaat er een mooi contrast in de foto. Dit zorgt voor een heel mooi en interessant beeld. Ik ga helemaal aan omdat kunstwerk te creëren. 

Als je een fotograaf wilt die jou op je gemak stelt en laat zijn wie je bent. 

Ik begeleid je tijdens de shoot en de poses. Waar nodig doe ik ze gewoon voor! 

Feitjes en Favorieten

MIJN LIEVE MAN (MARCO),  STEUN, MOTIVATOR, SPARRINGSPARTNER EN PAPA VAN ONZE KIDS

MIJN KINDEREN (MICK EN JESS) EN ONS GEZIN

IK BEN DOL OP AARDBEIEN. 'JE WORDT NOG EENS EEN AARDBEI!' WORDT REGELMATIG TEGEN MIJ GEZEGD

DOL OP FESTIVALS MET VRIENDINNEN. DANSEN, DRANKJE EN MOOI WEER! 

THE GOLDEN OLDIES! IK KAN HIER ECHT VAN GENIETEN. IK LUISTER DAN OOK REGELMATIG RADIO 10. HEERLIJK TOCH! 

Ik denk dat ik hier weinig over hoef te zeggen. Ze zijn mijn alles!

Mijn kids

Ik krijg regelmatig naar mijn hoofd. 'Jij wordt nog eens een aarbei!'
Dat zegt genoeg toch? 

Aardbeien

Dansen

Herken je dat een vol hoofd? Muziek op en dansen voelt heerlijk. Maar ook festivals met vrienden. Heerlijk om te dansen!

No words needed. Een shoot met zonsondergang. Ja dan ga ik helemaal aan! 

De zon. 

Golden oldies

Ik kan echt genieten van de golden oldies. Ik luister dan ook bijvoorbeeld regelmatig radio 10. Heerlijk toch? 

Website Assets-Arch Outline
Website Assets-Arch Outline

Wat was dit een onwijs mooie ervaring, nooit gedacht "dit te kunnen" maar bij Kelly was ik meteen tijdens de kennismaking op m'n gemak en zij stelde me gerust dat het zeker goed ging komen.

Tijdens de shoot nam ze alle tijd, gad hele fijne tips. Ze stelt je heel erg op je gemak en laat je op je mooist voelen. Ik ging met een glimlach van oor tot oor en een boost aan zelfvertrouwen naar huis.

De revealsessie was dat stukje extra wat ik een heel mooi en intiem moment vond, kippenvel met een mega mooi album waar ik vol trots naar kijk! Ik raad iedere vrouw een boudoirshoot bij Kelly aan.. ze is héél goed in wat ze doet! 

Ilse

''IK GING MET EEN BOOST AAN ZELFVERTROUWEN NAAR HUIS''

Volgende

Vorige

Wat een bijzondere ervaring was dit! Een boudoirshoot is heel intiem en daarom is het zo fijn dat je eerst een kennismakingsgesprek krijgt.

Kelly straalt rust en vertrouwen uit, waardoor het allemaal meteen een stuk minder eng is. Ik had gekozen voor een shoot + visagie en ook de visagiste zorgde ervoor dat ik er op mijn allermooist uitzag.

De foto’s zijn echt prachtig geworden en ik ben heel blij met het resultaat, nu nog even geduld hebben tot de passe-partout box binnen is.

Ik zou Kelly iedereen aanraden!

Kim

''ze straalt rust en vertrouwen uit''

Volgende

Vorige

Wat een fantastische ervaring was dit! Kelly straalt rust en kunde uit waardoor je je enorm op je gemak voelt tijdens de boudoir shoot. Ze geeft veel aanwijzingen, waardoor er eigenlijk geen tijd is om te denken 'huh, hoe zit/lig ik eigenlijk?'

Ook controleert ze regelmatig bij je of het goed gaat en geeft ze aan dat je het met aangeven als je niet comfortabel bent. Dit was gelukkig helemaal niet nodig.

Het resultaat is echt verbluffend! Zo gaaf om jezelf eens op zo'n manier te zien, dat geeft een boost aan zelfvertrouwen. Heel leuk ook, de online Reveal. Echt even een momentje. Mega aanrader!

Sarah

''Het resultaat is verbluffend''

Volgende

Vorige

Wat is het bijzonder om zulke mooie foto’s van jezelf te zien. Dit is echt een cadeautje aan jezelf als vrouw en ik zou dit iedereen aanraden.

Ik ken Kelly al lange tijd en heb haar vanaf het allereerste begin gevolgd op Instagram. Al heel snel wist ik dat ik ook ooit een boudoir shoot wilde doen, want wat een prachtige foto’s maakt Kelly!!

Op de dag van de shoot heeft Kelly alle tijd genomen om een fijne vertrouwende sfeer neer te zetten en heel veel foto’s te maken. Ik vond het erg leuk en voelde me op mijn gemak.

En vlak na de shoot kwamen de eerste foto’s: kunst! Ik weet en zie dat ik het ben, maar de manier waarop de foto’s zijn gemaakt en het licht wordt gebruikt, kan ik echt alleen maar omschrijven als kunst.
Dankjewel Kelly voor deze mooie ervaring!

Evelien

''Wat is het bijzonder om zulke mooie foto's van jezelf te zien''

Volgende

Vorige

Ik wilde graag een boudoirshoot omdat het een mooi cadeau aan mezelf leek. Als vrouw kijk je soms anders naar je lichaam dan het daadwerkelijk is. Kelly heeft mijn lichaam op zo’n mooie manier gefotografeerd en in beeld gezet dat ik er zo trots op ben.

Kelly is een fijne fotograaf en heeft mij enorm op mijn gemak gesteld tijdens deze shoot. Het is een uitdagende shoot dus aan het begin is het even zoeken maar we voelden ons beiden op ons gemak en dat heeft deze schitterende foto’s opgeleverd!  

Mandy

''DAT HEEFT DEZE SCHITTERENDE FOTO's OPGELEVERD''

Volgende

Vorige

Enige tijd geleden heb ik bij Kelly een boudoirshoot gedaan. Met enige twijfel in het begin omdat ik het zelf spannend vond, Zocht ik contact met Kelly hierover. 

Na een persoonlijk gesprek met Kelly was alle twijfel weg en had ik er zin in! We hebben voor de shoot nog meerdere contact gehad en ideeën uitgewisseld. 

De dag van de shoot vond ik natuurlijk spannend. Kelly was heel open en rustig en stelde mij gerust. Daardoor ontstonden er super leuke en spontane foto’s. Wat ben ik tevreden met het resultaat prachtig! Ik heb uiteindelijk alle foto’s afgenomen en ik gun iedere vrouw zo'n cadeau voor zichzelf! 

Jessica

''IK GUN IEDERE VROUW ZO'N CADEAU VOOR ZICHZELF''

Volgende

Vorige

Wouw, wat een ervaring! Het doen van een boudoir shoot was iets waar ik al een tijdje naar aan het kijken was totdat ik het profiel van Kelly tegen kwam.

De prachtige foto’s, de mooie woorden bij de foto’s en het in haar kracht zetten van vrouwen was iets dat mij gelijk aansprak. Maar jeetje wat spannend, zo vertelde ik een vriendin dat ik dit wou gaan doen en die was gelijk enthousiast. Het idee was vervolgens om samen contact op te nemen met Kelly!

En dat hebben we gedaan, de kennismaking met Kelly was mega fijn en ze stelde ons gelijk op ons gemak. Tot daar de dag van de shoot, we stapten binnen in een warm huis en nadat we kort nog een keer de moodboards en alle setjes hadden doorgenomen is de shoot voorbij gevlogen! Vol met tips en instructies, veel lachen en lekkere koffie en chocola tussendoor.

Echt een geweldige ervaring. Daarna de foto’s zijn echt een kers op de taart, prachtig om mezelf zo vastgelegd te hebben en mijn vrouwelijke energie op tastbaar op beeld te hebben. Ik kan dit iedereen aanraden!
 

Roos

''Mijn vrouwelijke energie tastbaar op beeld''

Volgende

Vorige


Wat een geweldige ervaring met prachtige foto's als resultaat. Ik kan dit elke vrouw aanbevelen. Jezelf op deze manier terugzien is heel bijzonder.

De begeleiding van Kelly is ook echt heel fijn. Ik had geen enkele ervaring met fotoshoots en was daarom best onzeker of ik het zou kunnen.

Kelly heeft me er op een hele fijne manier doorheen geholpen. Ik voelde me erg op mijn gemak en dat is in de foto's terug te zien. Superblij met het mooie album :)
 

Ilse

''SUPERBLIJ MET HET MOOIE ALBUM''

Volgende

Vorige

Ik volgde foto’s van Kel al een tijdje via instagram en was echt onder de indruk van de boudoirshoots die ik voorbij zag komen. Zelf lang getwijfeld om de stap te nemen.

Ik bleef maar denken aan die extra kilo’s na de laatste zwangerschap en wilde die er graag eerst af hebben. Na een aantal maanden hielp Kelly mij over de drempel via een post waarin stond dat je eigenlijk helemaal niet moet uitstellen. Wanneer is je lichaam perfect? En wat is perfect dan eigenlijk?

Ik heb de stap genomen en zo genoten van de shoot! Kel zorgt er echt voor dat je je op je gemak voelt. En de resultaten zijn geweldig! Nooit verwacht dat ik er zo uit zou zien in lingerie. Bedankt voor deze geweldige ervaring en het stukje extra zelfvertrouwen die je meegegeven hebt.
 

Elaine

Ik heb de stap genomen en zo genoten van de shoot

Volgende

Vorige

Wat een prachtige ervaring!
Alhoewel ik twijfelde of ik een shoot wilde doen, ben ik achteraf zó blij dat ik het gedaan heb! Wat een mooie foto's. Ik ben helemaal trots op mijzelf!

Zo mooi om een herinnering voor onszelf vast te leggen, vooruitlopend op een grote operatie met straks grote zichtbare littekens.

Dank je wel Kelly voor deze mooie reportage. Prachtig!
 

Suzanne

'Ik ben helemaal trots op mijzelf!''

Volgende

Vorige

Ik was al een tijdje opzoek naar iemand die boudoirfotoshoots deed. En via instagram ben ik bij Kelly terecht gekomen.

Haar manier van fotograferen, en de manier hoe ze de mooie vrouwelijke vormen laat uitkomen sprak me heel erg aan! De belichting en setting alles klopte! Dus besloot ik de stap te zetten en heb er geen moment spijt van!

Ik ben heel goed ontvangen en heb het absoluut niet als ongemakkelijk ervaren. Na meerdere verkleedmomenten en verschillende settingen gaf ze aan dat we genoeg matriaal hadden om uit te kiezen. En stiekem vondt ik dit gewoon een beetje jammer, ik vondt het oprecht zo leuk om te doen!

En na de shoot voelde ik me zo zelfverzekerd en vrouwelijk! Een heerlijk gevoel en het resultaat is echt fantastisch! Een echte aanrader!
 

Cheryl

''Na de shoot voelde ik me zo zelfverzekerd en vrouwelijk''

Volgende

Vorige

Ik kijk er naar uit om jOUw verhaal te horen

© Foto's van Kel

Privacyverklaring

Algemene voorwaarden

© Designed by Wonderlijk Webdesign