Portfolio

Portfolio

Website Assets-Arch Outline
Website Assets-Arch Outline

Eindelijk mooie foto’s waar we met het hele gezin op staan! Bij Kelly kwamen we voor een familieshoot toen onze kleinste 3 maanden was en wat zijn het ontzettend dierbare foto’s geworden. De foto’s stralen liefde en plezier uit, dit doordat Kelly super relaxt was en ons liet spelen en knuffelen voor de camera. Ons zoontje had in Kelly een nieuw vriendinnetje gevonden waardoor Kelly zijn ondeugende karaktertje perfect heeft kunnen vastleggen op beeld. Wij zijn super blij met het mooie resultaat en kunnen Kelly aan iedereen aanraden! 

Jasmijn

EINDELIJK MOOIE FOTO's

Volgende

Vorige

Super leuke shoot bij fotosvanKel. Kelly stelde ons erg op ons gemak, nam de tijd en we zijn super blij met het eind resultaat!

Sanne env Remy

ZE STELDE ONS ER OP ONS GEMAK

Vorige

Volgende

Kelly heeft hele mooie foto's van ons gezin gemaakt. Ze zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt en het naar zijn zin heeft. En dat is terug te zien op de foto's. We raden haar van harte aan!

Paulien en Hessel

HELE MOOIE FOTO's VAN ONS GEZIN

Volgende

Vorige

Waaauuuw!!! En zo supersnel! Echt heel mooi Kel! We kregen net alletwee tranen in onze ogen. Dit is echt heel mooi!

Nienke en Walrick

WE KREGEN ALLETWEE TRANEN IN ONZE OGEN

Volgende

Vorige

Kelly is geduldig en stelt je op je gemak en staat open voor eigen inbreng of ideeën. We zijn erg blij met de mooie foto's!!

Shirley en Dennis

WE ZIJN ERG BLIJ MET DE MOOIE FOTO'S

Volgende

Vorige

Ik wilde graag een boudoirshoot omdat het een mooi cadeau aan mezelf leek. Als vrouw kijk je soms anders naar je lichaam dan het daadwerkelijk is. Kelly heeft mijn lichaam op zo’n mooie manier gefotografeerd en in beeld gezet dat ik er zo trots op ben. Kelly is een fijne fotograaf en heeft mij enorm op mijn gemak gesteld tijdens deze shoot. Het is een uitdagende shoot dus aan het begin is het even zoeken maar we voelden ons beide op ons gemak en dat heeft deze schitterende foto’s opgeleverd!  

Mandy

DAT HEEFT DEZE SCHITTERENDE FOTO's OPGELEVERD

Volgende

Vorige

Enige tijd geleden heb ik bij Kelly een boudoirshoot gedaan. Met enige twijfel in het begin omdat ik het zelf spannend vond, Zocht ik contact met Kelly hierover. Na een persoonlijk gesprek met Kelly was alle twijfel weg en had ik er zin in! We hebben voor de shoot nog meerdere contact gehad en ideeën uitgewisseld. 
De dag van de shoot vond ik natuurlijk spannend. Kelly was heel open en rustig en stelde mij gerust. Daardoor ontstonden er super leuke en spontane foto’s. Wat ben ik tevreden met het resultaat prachtig! Ik heb uiteindelijk alle foto’s afgenomen en ik gun iedere vrouw zo'n cadeau voor zichzelf! 

Jessica

IK GUN IEDERE VROUW ZO'N CADEAU VOOR ZICHZELF

Volgende

Vorige

Heb je vragen of spreekt mijn stijl je aan en wil je graag een shoot boeken? Neem contact met mij op via onderstaande knop!

Let's get in touch

Let's Get in touch

© Foto's van Kel

Privacyverklaring

Algemene voorwaarden

© Designed by Wonderlijk Webdesign