Boudoir

BOUDOIR


Allereerst super gaaf dat jij overweegt een boudoirshoot te boeken bij mij! Misschien twijfel je nog of dit echt wat voor jou is. Lees vooral verder op deze pagina en als je vragen hebt, schroom niet om contact op te nemen. 

Waarom zou je eigenlijk een boudoirshoot doen? 

Omdat je soms even de tijd moet nemen om jezelf te waarderen. In het drukke dagelijkse leven voel jij je waarschijnlijk niet altijd sexy en mooi.
Vaak nemen deze gevoelens een groter deel in van jouw gedachten, dan al die punten die juist zo mooi aan jou zijn! Waarschijnlijk kan ik tegen jou zeggen dat je al deze mooie punten hebt, maar denk jij ‘Ja natuurlijk Kel’, dat zal wel…...

Met een boudoirshoot kan ik het je laten zien. Hoe krachtig en stralend jij bent! Je bent perfect en het wordt tijd dat je dat gaat zien.
Het leert je om het beste in jezelf te zien. Met alle perfecties en imperfecties. ‘Just perfectly imperfect'. Na de shoot word je hoogstwaarschijnlijk ‘verliefd op jezelf’ bij het zien van de foto’s. Je krijgt een boost aan zelfvertrouwen en je straalt!Wauw, Super gaaf dat je geinteresseerd bent in een boudoirshoot!

Tijdens een boudoirshoot zullen we zorgen voor een ontspannen sfeer, zodat jij je op je gemak voelt en we daardoor de mooiste foto's kunnen maken. Foto's waarop jij straalt. 

Omdat het een intieme shoot is en jij je op je meest kwetsbare voor de lens laat zien, vind ik het heel belangrijk dat jij op je gemakt voelt bij en en dat de klik er is. Voorafgaand aan de shoot zullen we dan ook een kennismakingsgesprek inplannen. Dit is een vrijblijvend gesprek. We nemen al jouw vragen en verwachtingen door. Als de klik er is dan prikken we een datum voor de shoot. 

De shoot kan bij jou thuis plaatsvinden, buiten, bij mij in de studio of op een toffe locatie. Tijdens het kennismakingsgesprek zullen we de verschillende opties bespreken. 


Dit wil ik >>

DE SHOOT

Ik wilde graag een boudoirshoot omdat het een mooi cadeau aan mezelf leek. Als vrouw kijk je soms anders naar je lichaam dan het daadwerkelijk is. Kelly heeft mijn lichaam op zo’n mooie manier gefotografeerd en in beeld gezet dat ik er zo trots op ben. Kelly is een fijne fotograaf en heeft mij enorm op mijn gemak gesteld tijdens deze shoot. Het is een uitdagende shoot dus aan het begin is het even zoeken maar we voelden ons beiden op ons gemak en dat heeft deze schitterende foto’s opgeleverd!  

Mandy

IK BEN ER ZO TROTS OP

Volgende

Vorige

Enige tijd geleden heb ik bij Kelly een boudoirshoot gedaan. Met enige twijfel in het begin omdat ik het zelf spannend vond, Zocht ik contact met Kelly hierover. Na een persoonlijk gesprek met Kelly was alle twijfel weg en had ik er zin in! We hebben voor de shoot nog meerdere contact gehad en ideeën uitgewisseld. 
De dag van de shoot vond ik natuurlijk spannend. Kelly was heel open en rustig en stelde mij gerust. Daardoor ontstonden er super leuke en spontane foto’s. Wat ben ik tevreden met het resultaat prachtig! Ik heb uiteindelijk alle foto’s afgenomen en ik gun iedere vrouw z’on kado voor zichzelf! 

Jessica

PRACHTIG! IK HEB ALLE FOTO's AFGENOMEN

Vorige

Volgende

Ik heb laatst een boudoir shoot gedaan bij deze toffe fotografe, ik voelde mij snel comfortabel bij haar. Het is een leuke spontane meid en buiten dat een fantastische fotografe! Het resultaat is onwijs mooi, ze weet echt wat ze doet. Hele goede kwaliteit. Ik ga dit zeker nog eens doen bij Kelly! Heel erg bedankt voor deze bijzondere ervaring!

Nikki

HEEL ERG BEDANKT VOOR DEZE BIJZONDERE ERVARING

Volgende

Vorige

Super fijne ervaring! Kelly plant voor de shoot een kennismaking in en geeft vooraf goede tips. Tijdens de shoot neemt ze de tijd om je op je gemak te stellen en geeft goede aanwijzing over hoe te zitten of staan. Kelly maakt heel mooi gebruik van het licht en dit is terug te zien op de foto’s. Ik ben heel blij met het resultaat en zou haar een volgende keer weer vragen als fotograaf.

Joelle

TIJDENS DE SHOOT NEEMT ZE DE TIJD OM JE OP JE GEMAK TE STELLEN

Volgende

Vorige


Vooraf een (online) kennismakingsgesprek om jouw wensen te bespreken
(eventueel) gebruik van mijn studio 
De shoot van 2 uur inclusief pose coaching om ervoor te zorgen dat jij er op je mooiste op staat
Gebruik van mijn client closet
Professionele nabewerking van de foto's
De (online) reveal waarbij je minimaal 50 foto's te zien krijgt
Bestellen en controleren van de uitgekozen producten

* Optioneel locatiehuur
* Optioneel visagie 
* Exclusief reiskosten 40 cent per/km
* De sessiefee betaal je voorafgaand aan de shootINVESTERING

SESSIEFEE   €295,-

Producten

Tijdens de reveal krijg jij voor het eerst alle foto's te zien en mag jij jouw favoriete foto's uitzoeken. Je bepaalt zelf in welke vorm je de foto's wilt ontvangen. Dit kan in de vorm van digitale foto's, wall art, passe partout box of in de vorm van een luxe album. Volledig personaliseerbaar naar jouw wensen. 


Door te werken met albums en prints kan ik deze ervaring daadwerkelijk tastbaar maken voor jou. Het zou zonde zijn als deze foto's op de computer in een map worden gezet. Ik vind het belangrijk dat je een tastbaar product hebt, waarin je elke dag kan zien hoe mooi je bent. Ik heb daarom verschillende pakketten samengesteld, zodat je zelf kan kiezen wat het beste bij jou past. 
Een album pakket start van €550,-. Losse digitalen zijn €35,- per foto. 
De minimale investering inclusief de sessiefee is €650,-


01. CONTACT

Wil je zo'n intieme shoot door mij laten vastleggen? Super leuk! Neem contact op via het contactformulier. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Omdat het een intieme shoot is en jij je op je meest kwetsbare voor de lens laat zien, vind ik het belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij mij en dat de klik er is. Dit is een vrijblijvend gesprek, waarin we elkaar beter leren kennen. We nemen al jouw vragen en verwachtingen door. We bespreken de shoot, kleding en tips.
Als de klik er is, dan gaan we een datum vastleggen. Als we de datum hebben vastgelegd, krijg je van mij een factuur voor de sessiefee. Zodra deze is betaald, staat de datum definitief vast voor jou. 

02. DE KENNISMAKING

Je arriveert op locatie. Dit kan bij jou thuis zijn of ergens anders. Dit hebben we tijdens de kennismaking besproken. Waarschijnlijk best wel nerveus, maar ook heel erg enthousiast. Tijdens het begin van de shoot zal je, je echt nog even zo voelen, maar als snel verdwijnt dit gevoel. 
Eerst leren we elkaar nog wat beter kennen. We kletsen nog even en bespreken nog een keer je wensen. Hierna kijken we samen naar je kleding. Zodra we alles hebben besproken en uitgezocht, kan het fotograferen beginnen. 

Ik begeleid je tijdens de shoot. Je zult merken dat al snel de zenuwen van je afvallen. 

03. DE SHOOT

04. REVEAL

Na afloop van je boudoirshoot loop je vol zelfvertrouwen de deur uit en geniet je nog dagen lang na van deze ervaring. Een paar weken later is het eindelijk tijd om jou te zien stralen. Tijdens jouw reveal bekijken we alle jouw foto's en mag jij jouw favorieten uitzoeken. Jij kiest hoe je de foto's tastbaar wil maken. Dit kan door middel van digitale bestanden, prachtige wall art of bijvoorbeeld een prachtig album. 

Mijn werkwijze

Verzenden

Wil je nog meer weten over mijn werkwijze en tips voor een boudoirshoot. Geef dan hieronder je mailadres door, dan stuur ik mijn brochure naar je toe. 

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Bedankt!

BOUDOIR BROCHURE

VEEL GESTELDE VRAGEN

3. Ik ben onzeker over bepaalde lichaamsdelen, Houd je hier rekening mee?  

Ja, zeker! Iedereen kan een boudoirshoot boeken. Tijdens de shoot help ik je met poseren. Je zult merken dat de zenuwen al snel weg gaan en jij je op je gemak voelt. 

1.  Ik heb geen ervaring. Kan ik wel een shoot boeken? 

2. Worden mijn foto's online gebruikt? 

Dit gebeurt alleen met jouw toestemming. Tijdens de kennismaking zullen we dit bespreken. Vind je het geen probleem dat een deel van de foto's wel online komt, maar bepaalde beelden niet? Dit is allemaal geen probleem. Het zijn intieme beelden dus jouw privacy staat voorop. 

Zeker. Tijdens de kennismaking zal ik juist dit soort vragen stellen. Zo weet ik waar jij trots op bent, maar ook wat je misschien minder mooi vindt aan jezelf. Hier hou ik rekening mee. 

4.  Wat moet ik aan?  

Lingerie waar jij je mooi in voelt. Maar ook een setje kleding waar jij je fijn in voelt. Een grote oversized trui kan bijvoorbeeld ook heel tof zijn. Je kan verschillende soorten outfits meenemen. Aan het begin van de shoot zullen we hier samen naar kijken. 

5.  IS het BETER ALS IK eerst nog wat kilo's afval?  

Het is niet nodig om eerst die paar kilo's af te vallen. Je moet hierin doen waarbij jij je goed voelt. Je bent mooi zoals je nu bent en dat wil ik je graag laten zien. Een boudoirshoot is voor iedereen. Maten maken daarin echt niet uit. 

6.  Wat is het juiste moment voor een boudoirshoot?   

Misschien moet je jezelf afvragen wat de juiste reden voor jou is om een boudoirshoot te doen. Moet je hiervoor wachten op dat ene perfecte moment? Gaat deze er dan ook echt komen? Wacht niet op dat perfecte moment. Ik wil je laten zien, hoe prachtig je nu al bent.  

Let's get im touch

Heb je vragen of spreekt mijn stijl je aan en wil je graag een shoot boeken? Neem contact met mij op via onderstaande knop!


© Foto's van Kel

Privacyverklaring

Algemene voorwaarden

© Designed by Wonderlijk Webdesign