5 lingeriemerken die je zeker even moet bekijken voorafgaand aan je boudoirshoot!

Heb je een boudoirshoot op de planning staan binnenkort? En zoek je inspiratie voor mooie lingerie? In deze blog laat ik je mijn 5 favoriete lingeriemerken zien, waar je zeker even een kijkje moet nemen.

1. ANN SUMMERS

Dit lingeriemerk hangt in mijn client closet en ik zie het ook altijd meteen als een klant iets van Ann Summers mee heeft. Dit is een betaalbaar lingeriemerk, met mooie prints, kant, mooie uitsnede. Ja ik ben hier altijd heel erg fan van! Kijk zeker ook even naar de body’s van dit merk. Bijvoorbeeld de ‘Hold me light’ body. Deze heb ik al zo vaak gezien bij mijn klanten en altijd prachtig!

Bij Zalando verkopen ze dit merk ook.

2. Lounge Underwear

Van mijn klanten krijg ik altijd te horen dat lounge undewear heel lekker en fijn zit! Kijk bij dit merk vooral even bij de sectie ‘intimates’. Hier vind je hele mooie body’s en lingeriesets. Net even anders dan anders en misschien een stapje uit je comfortzoene, maar ik verzeker je dat dit echt heel tof is om toe te voegen aan je shoot.

3. Pavo couture

Pavo couture vind ik zelf een heel mooi zacht en romantisch merk. Mooie bralettes en body’s, maar ook heel sexy en vrouwelijk. De BH’s en body’s zijn allemaal zonder beugel. Ideaal als je bijvoorbeeld een kleine cup hebt en ook nog eens heel comfortabel.

4. Hunkemöller

Er zitten zoveel stuks van de Hunkemöller in de client closet, dat dit merk echt niet mag ontbreken in deze top 5. Hier hebben ze zoveel keus. Met beugel, zonder beugel, voorgevormd of niet voorgevormd, body’s, bralettes, jarretels etc. Vaak kijk ik ook even bij de NOIR collectie van de Hunkemöller, dit is de iets luxere collectie.

5. Underprotection

Het merk underprotection verkoopt met name bralettes en body’s. Zonder beugel en heel comfortabel. Met prachtig kant en in heel veel verschillende soorten en kleuren. Ik raad dit merk vaker aan bij mijn klanten en uiteindelijk zit het zo comfortabel en mooi, dat ze er vaker kopen.

Body lingeriemerk underprotection

De titel van de blog gaat natuurlijk over 5 lingeriemerken, maar vergeet vooral ook niet H&M, Zara of bijvoorbeeld Blue Bella te bekijken. En als jij nog een heel mooi lingeriemerk hebt, die ik zeker moet toevoegen aan dit lijstje? Laat dan hieronder in de reacties vooral weten. Never enough lingerie. Zeker niet voor een boudoirfotograaf ;-).

22/08/2024

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je graag een shoot boeken. Neem dan een kijkje op mijn website of neem contact met mij. 

let's make magic

Let's make magic

© Foto's van Kel

Privacyverklaring

Algemene voorwaarden

© Designed by Wonderlijk Webdesign