Album, passe partout box en wall art als optie na een boudoirshoot

Van boudoirshoot tot eindproduct. Hoe kan jij jouw boudoirfoto’s vereeuwigen?

Je herkent het vast wel. Je hebt een fotoshoot gehad met je partner of bijvoorbeeld je gezin en de foto’s zijn echt heel mooi geworden. Je bent er ontzettend blij mee. Maar ze staan nog wel steeds alleen op de telefoon. Je hebt ze waarschijnlijk gedeeld op je social media kanalen en thats it!

1,5 jaar geleden deed ik zelf een boudoirshoot. Een hele toffe ervaring en ik was ook heel blij met mijn foto’s. Bij deze fotograaf had ik alleen de optie om digitale foto’s af te nemen. Ik dacht toen voor mij de beste keuze. Daar denk ik nu wel anders over. De foto’s staan namelijk nog steeds op de computer. Hoe blij en hoe trots ik er ook op was. Ik heb ze nog steeds niet afgedrukt. Zo ontzettend zonde.

Plus daarbij is mijn ervaring dat een afgedrukte foto, nog veel meer met je doet. Het maakt veel meer impact dan de digitale foto op je beeldscherm. Ik krijg dit elke keer weer terug van de dames die na een tijdje wachten, hun album of wall art in handen hebben. Geloof mij, dit zul je echt gaan ervaren als je, jouw producten in handen hebt.

Dus elke vrouw die bij mij komt voor een boudoirshoot geef ik dit mee. Druk je foto’s af. Het is zonde als ze op je computer blijven staan. Geef je foto, album of passe partout box een mooie plek, zodat je het regelmatig ziet.

Stel je eens voor dat je een mooie print hebt staan op je plankje boven je bed. Dus elke morgen als je opstaat en elke avond als je naar bed gaat zie je deze staan! En elke keer denk jij…. Damm dit ben ik! Gewoon een dagelijkse reminder dat je trots mag zijn op jezelf, dat je mooi bent zoals je bent!

Nu hoor ik je denken…. maar welke opties zijn er dan om mijn foto’s af te drukken? En wat doe ik er mee na de shoot? Ik zal hieronder een aantal opties uitlichten.

1. Het luxe album

Een van de meest populaire keuzes onder mijn klanten is een luxe album. Deze albums zijn handgemaakt, met dikke pagina’s en een stevige kaft. Hier komen jouw foto’s prachtig in uit. Ze zijn perfect om door te bladen en dit biedt jou een intieme manier om jouw boudoirfoto’s te bewaren.

Het album kan je helemaal naar smaak aanpassen. Een luxe velvet cover, een goede zijkant van de bladeren, een embossing van jouw intitialen of specifieke quote!

Hoe tof als je deze in je kast hebt staan als mooie eyecatcher, waarbij jij altijd nog zelf kan kiezen of je de foto’s ook aan andere laat zien. Een andere klant van mij die zet haar album juist open boven haar bed, op een plank. Waarbij ze elke keer een andere pagina omslaat en zo dus al haar foto’s regelmatig terugziet.

2. Prachtige wall art

Hiermee kan je jouw favoriete boudoirfoto een mooie plek geven in huis. Door middel van wall art maak je er echt een statement piece van. De afdruk kan op elk formaat die jij maar wil en kan ook op verschillende materialen. Mat of glanzend of bijvoorbeeld met een baklijst er om heen.

Je kan er voor kiezen om een detailshot te doen of full body. Een detailshot maakt de foto’s bijvoorbeeld juist weer wat anoniemer, waardoor je het mogelijk fijner vind om op te hangen.

Hoe vaak zie je wel niet een lijst met een poster in een woonwinkel staan met een foto van een prachtige vrouw. Er zijn genoeg mensen die zo’n foto in hun huis hebben hangen. Hoe tof als er straks een foto hang, waarbij dit niet een willekeurige vrouw is? Maar dat jij dit bent!

3. Passe partout box

Deze luxe box bevat een selectie van je mooiste foto’s, elk zorgvuldig geplaatst in een passe partout. Deze passe-partouts kunnen zowel wit als zwart. De passe-partout om de foto zorgt gelijk voor een mooie lijst om de foto en is dik genoeg om zo neer te zetten op bijvoorbeeld een plank. Je kan dus als het ware elke keer een andere foto tonen en de andere foto’s in je box laten zitten.

Ook hier kan je de box aanpassen aan je eigen wensen. Je kan een cover kiezen in de stijl van je interieur bijvoorbeeld. Je kan kiezen voor embossing of gravering van een mooie tekst. Ook deze box kan je straks als eyecatcher neer zetten.

Nu heb ik drie opties uitgelicht, maar er zijn er nog meer. Uiteindelijk kies jij wat bij jou past. Elke vrouw is anders en daarom zijn er zoveel manieren om jouw boudoirfoto’s te vereeuwigen. Het belangrijkste is dat het resultaat bij jou past en je op deze manier de ervaring van de shoot steeds opnieuw kan bleven.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je specifieke wensen. Er is veel mogelijk. Vraag er gewoon naar. Samen bespreken we hoe we jouw boudoirfoto’s het beste kunnen vereeuwigen.

30/08/2024

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je graag een shoot boeken. Neem dan een kijkje op mijn website of neem contact met mij. 

let's make magic

Let's make magic

© Foto's van Kel

Privacyverklaring

Algemene voorwaarden

© Designed by Wonderlijk Webdesign